Sabtu, 22 Mei 2010

Naon ari C.I.N.T.A??

Mangga kasadaya anu hoyong terang Cinta,,,

Cinta mangrupa anugerah nu ti Alloh SWT,,,

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar